Magunkról

A céget három szakmai befektető 2002-ben hozta létre. A tulajdonosok, akik – függetlenül a társaságban képviselt tulajdoni arányuktól -, egyenlő súllyal és felelősséggel vesznek részt a társaság munkájában. A legfontosabb kérdésekben a tulajdonosokból álló igazgatósági testület – Aba Béla ügyvezető, Jóna Tamás és Bartos Sándor (a Kon-Next Kft. mint tag képviseletében) – hoz döntéseket. Egyúttal kizárólag a társaság tagjai jogosultak ajánlatok adására is. A nyomda irányításában az igazgatósági tagokon kívül a termelés belső irányítója Kuklis Márta, gazdasági kérdésekben a főkönyvelő Molnárné Őzse Judit valamint Szebenszky Zsuzsa koordinátor töltenek be meghatározó szerepet. Külön gyártás-előkészítés nincs, minden egyes munkát az a tulajdonos felügyeli, aki az ajánlatot adta, és tartja a kapcsolatot az ügyféllel is .

A társaság éves forgalmát a kezdeti 58 millióról az eltelt 10 év alatt 300 millióra növelte, természetesen nemcsak az odafigyelő munkának, hanem a folyamatos fejlesztéseknek, beruházásoknak is köszönhetően.

Cégünk sík ofszet eljárással dolgozik, ezen belül mindenféle színes és egyszínű munkát vállal (B1-es plakáttól a névjegyig, könyvtől a színes brossúrákig). Gyáli telephelyünkön a nyomáson kívül fóliázást és stancolást is végzünk, ausztriai partnerünknél ugyanakkor üvegcímkéket is készítünk nagy példányszámban. A rotációs címkenyomó gép az ofszet color nyomáson kívül fólia- és dombornyomásra, valamint a címkék kistancolására is alkalmas.